Welkom

Disclaimer

Hoewel we veel aandacht hebben besteed aan het samenstellen van deze website (nationalehypotheeksite.nl), kan er niet worden gegarandeerd dat de informatie (nog) juist, volledig en/of in een specifieke situatie van toepassing is. De informatie is uitsluitend indicatief en gebaseerd op een combinatie van diverse, op het internet getoonde artikelen en onze eigen mening en ervaringen en is continu aan wijziging onderhevig. U kunt derhalve geen rechten ontlenen aan de verstrekte informatie, en de maker(s) aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voortvloeiend uit of op welke manier dan ook verbonden met het gebruik van deze website of de inhoud ervan.
Het is raadzaam om altijd advies in te winnen bij verschillende deskundigen voordat u een belangrijke financiƫle beslissing neemt!
Door gebruik te maken van deze site verklaart u kennis te hebben genomen van het bovenstaande en daar mee in te stemmen.

hypotheek berekenen 
Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale hypotheek site .nl. Voor gebruik lees Disclaimer.