Privacy

Privacy beleid

Privacy Beleid
Wij begrijpen en respecteren de wens van onze bezoekers voor privacy, en passen deze dan ook toe voor de bezoekers van onze site. Om deze reden laten wij u weten op welke manier wij alle persoonlijke informatie gebruiken die u ons heeft toevertrouwd. Onze webserver herkent niet automatisch informatie met betrekking tot het email adres van bezoekers van onze website.
Alle informatie die wij hebben verzameld wordt:
- gebruikt om de inhoud van onze website te verbeteren
- gebruikt om de inhoud en/of ontwerp van onze website aan te passen voor elke individuele bezoeker
- gebruikt om onze bezoekers in te lichten over veranderingen op de website
- gebruikt om onze bezoekers te kunnen voorzien van nuttige informatie.

Met betrekking to email adres informatie
Email adres informatie wordt alleen verzameld wanneer een bezoeker met ons heeft gecommuniceerd per email of ons vrijwillig deze informatie heeft gegeven, zoals door email communicatie of door het invullen van ons contact of één van onze informatie aanvraag formulieren.
Met betrekking tot postadres informatie
Postadres informatie wordt alleen verzameld wanneer een bezoeker ons vrijwillig deze informatie heeft gegeven, zoals door email communicatie of door het invullen van ons contact formulier of door het invullen van één van onze informatie aanvraag formulieren
Met betrekking tot telefoonnummer informatie.
Wij nemen zelf alleen telefonisch contact op met bezoekers die ons hun telefoonnummers vrijwillig hebben gegeven en wij dit noodzakelijk vinden of indien u hier zelf om verzocht heeft. Telefoonnummer informatie wordt alleen verzameld wanneer een bezoeker ons vrijwillig deze informatie heeft gegeven, zoals door email communicatie of door het invullen van ons contact formulier of door het invullen van één van onze informatie aanvraag formulieren.
Met betrekking tot cookies
Wij kunnen cookies gebruiken om de instellingen van bezoekers te bewaren en om de in het verleden gedane activiteiten op de site te registeren, om zodoende een nog betere service te kunnen geven aan bezoekers die terugkeren naar onze site. Wij maken gebruik van externe advertentiebedrijven om advertenties weer te geven wanneer u onze website bezoekt. Deze bedrijven gebruiken mogelijk informatie (niet uw naam, adres, e-mailadres of telefoonnummer) over uw bezoek aan deze of aan andere websites om  advertenties weer te geven over goederen en services waarin u wellicht geïnteresseerd bent.

Wanneer ons informatiebeleid in de toekomst verandert, zullen wij de veranderingen op onze site zetten om u dit te laten weten en u de gelegenheid te bieden om al dan niet hier mee akkoord te gaan. Als u bezorgt bent over hoe deze informatie wordt gebruikt, controleer dit dan regelmatig op onze site.
Als u denkt dat deze site niet het beleid voert zoals dat is vermeld, neem dan a.u.b. contact met ons op.

hypotheek berekenen 
Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale hypotheek site .nl. Voor gebruik lees Disclaimer.